Loading
Показать теги

Michelin Guide вперше написали про українську кухню

Michelin Guide вперше написали про українську кухню

Перша згадка про українську кухню на сайті Michelin присвячена шеф-кухарю ресторану "Канапа", Ярославу Артюху. 

Шеф представляв Україну на World Gourmet Summit у Сінгапурі, де чотири дні готував страви з традиційних українських продуктів: бринзи, ікри щуки та сала.

Зокрема, видання розповідає, як Ярослав Артюх намагається модернізувати українську кухню: зробити її більш здоровою, використовує сучасні техніки та змінює структури традиційних страв.

Michelin Guide - сайт авторитетного ресторанного рейтингу, заснованого в 1900 року. Щороку видання складає рейтинг кращих закладів в світі.

Категорії: Цікаво
Схожі статті

Коментарі:

Схожі статті

Фестивалі, концерти, Театри, Виставки