Loading
Показать теги
Огляди Цікаво Спецпроекти Фоторепортажі

Як проходив 11 фестиваль Вуличної Їжі.

Як проходив 11 фестиваль Вуличної Їжі.

13-14 червня нас потішив своєю різноманітністю їжі 11-тий фестиваль Вуличної їжі.  Івент проходив на арт-заводі Платформа (станція метро Лісова). На фестивалі було задіяно 91 учасників - тільки уявіть, як багато було різної смакоти, напоїв і розваг!

Особливість фестивалю в тому, що на ньому представлено багато різних національних кухонь. Серед них були розповсюджені і ті, які вважаються дуже рідкісними й екстравагантними, що припали до смаку примхливим гурманам. Дивовижно, наскільки цікавою була форма подачі страв. Кожен учасник намагався зацікавити відвідувачів не тільки їжею, але і незвичайним дизайном кіоску, костюмами продавців та кухарів.

Наприклад, цікавим і концептуально оформленим, нам видався Ulitka-Bar :)

Коли ми тільки увійшли до павільйону, то були здивовані  різнокольоровими кіосками і кількістю різноманітної їжі. Всього хотілося спробувати, але розуміли, що фізично стільки не з'їмо і все не оббігаємо.

Нашу увагу привернув позитивний і смішний офіціант з бургерами, який допоміг у виборі страви з його асортименту.

Як щодо чогось неординарного? Перенесемося на хвилинку до Франції і спробуємо їх традиційне блюдо - жаб'ячі лапки? C' est délicieux , що з французької  «дуже смачно!»

Ми вирішили продовжити круїз по вишуканим кухням і скористатися можливістю спробувати те, що до цього ніколи не їли.

Далі ми пройшлись по кварталах для гурманів. Під руку нам попалися устриці - ми і подумати не могли, що їх буває так багато видів! Як сказав нам продавець, справжні любителі цієї  морської страви їдять їх живими! Але ми ще на такі експерименти не були готові і вибрали для себе смажені у фритюрниці.

Дійсно широкий асортимент.

Після солоненького захотілося солоденького, і ми відшукали відмінне міні-кафе з безліччю солодощів. Вся випічка  була зроблена з натуральних інгредієнтів і домашнього молока. Продавець ще пригостила нас чашкою чаю і розповіла авторський рецепт Празького торта.

Потрапили в країну солодощів!

Після тортиків і печива вирішили купити собі додому по баночці справжнього горіхового молока. Виявляється, його дуже легко приготувати в домашніх умовах - для цього потрібні лише вода і звичайні несмажені горіхи. Продавці нам розкрили секретну формулу горіхового молока, яка виглядає так: горіхи + питна вода + блендер + сито. 

Дуже смачно )
Після величезної кількості їжі і нескінченної біганини захотілося випити чогось тонізуючого, щ приводить до тями з невеликою кількістю градусів . Так би мовити щоб і на ногах стояти, але і щоб настрій піднявся. До вибору напою ми підійшли педантично. Вино дуже високої якості і чудове інтерв'ю для вас нам надали хлопці з компанії Hamon baby.

Вирішили також пригостити себе пуншем у симпатичних хлопців, які, до речі, розповіли нам про цей напій багато цікавого.

Весь цей час, набравши з собою величезну кількість смачної їжі та напоїв, можна було присісти в затишному креативному куточку відпочинку. А тим, хто вже ніяк не хотів зупинятися , а залюбки продовжував проявляти активність, було запропоновано безліч квестів та ігор.

Дивовижне місце для відпочинку :)

Ну і звичайно ж, куди ж без хорошої музики і позитивного  ді джея?!

З нетерпінням чекаємо наступних фестивалів, хоча здивувати нас після такого буде досить складно! )

Дивіться інтерв'ю кореспондентів uFest.in.ua з учасниками фестивалю:

Кореспонденти uFest.in.ua - Ярослава Католик, Аліна Сущик

Вас також може зацікавити:

Категорії: Фоторепортажі
Схожі статті

Коментарі:

Схожі статті

Фестивалі, концерти, Театри, Виставки