Loading
Показати теги

Концерт гурту "Мотор'ролла" у Києві

Категорії: Клуби

Коли : 20 квітня 2019 - 20 квітня 2019
Де: Київ , вул. Ігорівська, 13/5

Місце: Docker-G pub

Дивитися місце на карті
Ціна квитка: 125-150 грн
119 Друк

Концерт гурту "Мотор'ролла" у Києві

119

Друзі, чудова новина - 20 квітня гурт "Мотор'ролла" в Києві з концертом в Docker-G pub!

Мотор'ролла - український рок-гурт з Хмельницького, створена в 1994 році, грає в жанрі альтернативна музика / інді, рок.

МР починали з рокабіллі-хард-кору, але особливу популярність їм приніс період нульових, який закріпив гурт в ряді метрів української рок-альтернативи з альбомами "... шо кому не ясно?" (2005) і "Кольорові сни" (2008).

Сьогодні виступу колективу складають виконання всіма улюблених власних хітів, а так само нові пісні, які незабаром увійдуть до чергового альбому МР.

Крім того, своїм звуком МР виконує знакові українські пісні, які увійшли в особливу програму відому шанувальникам під назвою ЧУМАКИ.

Дискографія гурту:
Студійні альбоми

  • Забави патріотів (1996)
  • Тиск (1999)
  • ... шо кому не ясно? (2005)
  • Кольорові сни (2008)
  • Два кроки до весни (2015).

Буде завзято і міцно!
Початок о 20:00.

Коментарі:

Захід на карті:

Новини